Privacyreglement Zorgkennis.net

Zorgkennis.net
  • Altijd op de hoogte

1. Over ZORGKENNIS.NET

ZORGKENNIS.NET is ontstaan vanuit de behoefte om goed en snel geïnformeerd te zijn over ontwikkelingen, regelgeving en nieuwsfeiten in ons vakgebied. Daarnaast is de functie van ZORGKENNIS.NET gericht op een zo efficiënte en aangename communicatie tussen de financials in de zorg. Via ZORGKENNIS.NET kunt u dus communiceren met andere professionals in de zorg. Daarnaast kunt u modellen, tools en andere documenten uitwisselen. Alle kennis is vrij beschikbaar voor iedereen. Uw inbreng is meer dan welkom. De internet community ZORGKENNIS.NET wordt aangeboden en (technisch) gefacilliteerd door ZORGKENNIS.NET, KvK 1234567, kantoorhoudend op adres te Amsterdam). Ontwikkeld en geredigeerd door het redactieteam van ZORGKENNIS.NET.

2. Registratie bij ZORGKENNIS.NET

U heeft een persoonlijk account bij ZORGKENNIS.NET nodig om gebruik te kunnen maken van ZORGKENNIS.NET. Dit account wordt gecreëerd na een aanvraag bij ZORGKENNIS.NET. Nadat het account door ZORGKENNIS.NET is aangemaakt, kunt u op uw persoonlijke profielpagina informatie over uzelf invullen. Om u optimaal te bedienen heeft ZORGKENNIS.NET bepaalde persoonlijke gegevens van u nodig, zoals uw (bedrijfs)naam, achternaam en functie. Deze informatie is voor ZORGKENNIS.NET en wordt niet automatisch beschikbaar gesteld aan andere ZORGKENNIS.NET gebruikers. ZORGKENNIS.NET heeft het recht geregistreerde gebruikers van het platform per e-mail te benaderen. Na het aanmaken van de ZORGKENNIS.NET account kunt u in het persoonlijk profiel uw interessegebieden aangeven. Dit is handig voor andere gebruikers die uw profiel bekijken, maar ook voor ZORGKENNIS.NET omdat we op deze manier onze dienstverlening optimaal op uw wensen en behoeften kunnen afstemmen.

3. Informatieverzameling

ZORGKENNIS.NET verzamelt automatisch gegenereerde informatie over uw gebruik van ZORGKENNIS.NET. Deze informatie bestaat onder meer uit uw klikgedrag op de knoppen, de documenten die u uploadt en uw gedrag binnen de community. Dit om ons systeem nog gebruiksvriendelijker te maken. Wij registreren niet welke pagina’s u bezoekt op het internet.

ZORGKENNIS.NET verzamelt persoonlijke informatie voor:
- communicatie met u over ZORGKENNIS.NET en gerichte informatievoorziening over ZORGKENNIS.NET en haar diensten;
- vaststellen van statistische gegevens (anoniem en bedoeld voor verbetering van ZORGKENNIS.NET);
- waarborgen van de veiligheid van ZORGKENNIS.NET.

4. Uw gegevens

In uw profiel kunt u uw eigen (persoons)gegevens bekijken en wijzigen. Wilt u informatie over welke gegevens ZORGKENNIS.NET over u heeft vastgelegd of gegevens wijzigen die u niet zelf in uw profiel kunt veranderen, stuur ons dan een e-mail met uw verzoek.

5. Bescherming van uw persoonsgegevens

ZORGKENNIS.NET neemt gerichte technische en organisatorische maatregelen om uw (persoons)gegevens zo goed mogelijk te beveiligen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo slaan wij wachtwoorden gecodeerd op, zodat zelfs medewerkers van ZORGKENNIS.NET er geen toegang tot hebben.

6. De verantwoordelijkheid van ZORGKENNIS.NET

Content van ZORGKENNIS.NET kan hyperlinks bevatten. Op deze manier kunnen gebruikers op andere websites buiten ZORGKENNIS.NET terechtkomen. ZORGKENNIS.NET heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Dit privacyreglement heeft alleen betrekking op (persoons)gegevens die via de website van ZORGKENNIS.NET zijn verkregen en dus niet op dat van gelinkte websites. ZORGKENNIS.NET is in geen enkel opzicht verantwoordelijk of aansprakelijk voor gebruik van websites van derden.

7. Mogelijke wijzigingen in dit privacyreglement

ZORGKENNIS.NET behoudt zich het recht voor dit privacyreglement aan te passen. Het is dan ook aan te raden regelmatig dit reglement te bekijken om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen.

8. Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar de servicedesk van ZORGKENNIS.NET.
Het e-mailadres is: info@zorgkennis.net