ICT

VIPP-GGZ regeling krijgt 7 ton extra van VWS

Kennisbank

VWS maakte de aanvulling van de VIPP-GGZ regeling eind december bekend tijdens de kick-off bijeenkomst.

Voor het bereiken van de doelstellingen uit de VIPP-GGZ regeling zijn niet alleen activiteiten binnen ggz-instellingen nodig, maar ook aanpassingen van het Elektronisch Voorschrijf Systeem (EVS) of het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD). Om de benodigde wijzigingen van de software efficiënter te maken, wordt binnen de ggz een beroep gedaan op gebruikersverenigingen.

• Mirjam Henzen
  • VIPP-GGZ