Publicaties en naslagwerk

CAO VVT-app 2018-2019

Kennisbank

In 2017 lanceerde ActiZ de CAO VVT-app waardoor zorgmedewerkers de CAO VVT op hun telefoon of tablet kunnen bekijken en doorzoeken. Onlangs is de nieuwe CAO VVT 2018-2019 afgesloten. De app is bijgewerkt met de nieuwe arbeidsvoorwaarden.

De CAO VVT-app is bijgewerkt voor 2018-2019. Gebruikers die de app al hebben geïnstalleerd, krijgen vanzelf een melding van de update.

Met de CAO VVT-app dragen ActiZ en de andere cao-partijen bij aan heldere informatievoorziening over de arbeidsvoorwaarden aan ruim 380.000 medewerkers in de Verzorging, Verpleging en Thuiszorg. De informatie uit de CAO is in de app opgenomen in een handige indeling per hoofdstuk. Daardoor is de tekst makkelijk op thema doorzoekbaar. Verder bevat de CAO VVT-app onder andere een FAQ met de meest gestelde vragen per onderwerp, links naar diverse relevante partijen en informatie over bijvoorbeeld duurzame inzetbaarheid en de kanteling werktijden.

• Mirjam Henzen
  • ActiZ