Disclaimer Zorgkennis.net

Zorgkennis.net
  • Altijd op de hoogte

ZORGKENNIS.NET streeft naar betrouwbare, zorgvuldige en actuele informatie op deze website.

1. Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

2. Privacyverklaring

U kunt deze website bezoeken zonder dat u gegevens of enige informatie over uzelf achterlaat. Deze website houdt het aantal bezoekers bij met een teller en via welke provider de bezoeker toegang heeft tot het internet. ZORGKENNIS.NET gebruikt deze gegevens uitsluitend op geaggregeerd - en niet op individueel niveau. Verzamelde (persoons)gegevens stellen we niet ter beschikking aan derden. U kunt op ieder gewenst moment uw gegevens uit onze bestanden verwijderen. Een meer gedetailleerde beschrijving vindt u in het privacyreglement.

3. Uitsluiting van aansprakelijkheid

De informatie op ZORGKENNIS.NET komt van bronnen die als zeer betrouwbaar zijn bestempeld. Wij streven naar zo nauwkeurig en volledig mogelijke informatie op deze website. ZORGKENNIS.NET is niet verantwoordelijk voor schade ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

4. Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op ZORGKENNIS.NET kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij streven naar optimale beschikbaarheid van de website, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid. Bezoekers die zich voor onze website aanmelden krijgen toegang tot hun gebruikersprofiel. Zo kunt u zelf uw gegevens actualiseren en u op ieder gewenst moment afmelden. Bezoekers die problemen hebben met de toegang tot hun gebruikersprofielen of een kopie van hun persoonsgegevens willen ontvangen nemen contact op met de beheerder van ZORGKENNIS.NET. In alle gevallen behandelen wij verzoeken om toegang tot informatie of de het wijzigen van informatie volgens het toepasselijke recht.

5. Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Er berust geen auteursrecht op deze website. ZORGKENNIS.NET stelt documenten, informatie en tools vrij beschikbaar voor alle bezoekers en gebruikers. Voor de bijdrage die u levert geldt hetzelfde. ZORGKENNIS.NET is niet verantwoordelijk voor het beschermen van auteursrechten over documenten die geüpload zijn door gebruikers van deze website.