Registratie en declaratie
Community
Start een nieuwe discussie.
Om een discussie te kunnen starten moet je ingelogd zijn.
Meest actieve leden in Registratie en declaratie:
Toon alle discussies uit:

Revalidatiegeneeskunde certificering correct declareren

door: Kim Brand
20-10-2014
Beste Willemien, ik neem even contact met je op inzake je vraag.
Lid sinds: 03-06-2012
Aantal bijdrages: 8
door: Willemien Alting
09-10-2014
In januari begin dit jaar hebben ZN en RN een convenant gesloten, waarin afgesproken is dat leden van RN op een andere manier dan voorheen verantwoording afleggen over de totstandkoming van hun declaraties. Van januari t/m april zou de 0-meting plaatsvinden in revalidatie instellingen, van mei t/m augustus zou het verbetertraject o.b.v. deze 0-meting plaatsvinden en in de maanden september t/m december zou de certificering plaatsvinden.

Nu vroeg ik mij af: wordt deze tijdslijn gehaald door de revalidatie instellingen? In een bericht van ZN zag ik dat pas in juni een subsidie is vrijgekomen voor het opzetten van systeemgerichte controles. In dit bericht van ZN staat bovendien dat 'de 0-meting nu aan de gang is'. In juni dus.

Wie kan mij helpen met informatie over de status van dit certificeringstraject bij revalidatie instellingen? En waar ik kan ik bijvoorbeeld het Coziek addendum vinden waarin informatie staat specifiek voor deze sector? Of andere documentatie? Er is erg weinig te vinden, terwijl systeemgerichte controles de toekomst zou zijn, ook voor bijvoorbeeld ziekenhuizen.
Lid sinds: 07-10-2014
Aantal bijdrages: 1

Een bijdrage plaatsen? Log dan eerst in.