Training Beoordelingsgesprekken - 18 oktober

  • Actueel
  • Hier vind je het meest actuele nieuws.
Kennisbank

Ervaar je de jaarlijkse beoordelingsgesprekken als een verplichting of tijdrovende klus? Een goede voorbereiding is het halve werk. Volg de training Beoordelingsgesprekken en leer om te gaan met mogelijke weerstand van jouw werknemer.  

 

Tijdens de training gaan we in op alle aspecten van een beoordelingsgesprek. Van de voorbereiding, de opbouw van het gesprek en het geven van positieve feedback tot aan het bespreekbaar maken van verbeterpunten, het maken van afspraken en het stellen van ambitieuze doelen samen met de medewerker. Ook bespreken we de kern van motiverende gespreksvoering en oefenen we de omgang met weerstand.

We gaan in op de (wijze van) dossieropbouw en het doel daarvan. Wat moet je ten minste vastleggen? Welke afspraken moet je helder communiceren? Welke stappen zijn ten minste verplicht, wil een eventuele ontslagprocedure in een dergelijke situatie succesvol zijn?

 

Opzet training

De training is praktisch opgezet en bestaat uit een combinatie van theorie en oefening. Bij de oefeningen krijg je praktische handvatten en feedback op jezelf. Het verbeteren van jouw beoordelingsgesprekken begint namelijk bij het leren ontvangen van feedback en dit te integreren in de praktijk. Met een groepsgrootte van maximaal 8 deelnemers is er voldoende ruimte voor interactie en leren van elkaar.

 

Na deze training

 

 

  • Voel je je zekerder in het voeren van de beoordelingsgesprekken.
  • Bereik je meer resultaat met jouw team door het maken van goede afspraken en deze te monitoren.

 

 

Doelgroep 

Leidinggevenden, managers, PO-functionarissen en HR-adviseurs die beoordelings- en/of functioneringsgesprekken voeren.

 

Datum 

18 oktober 2018 van 09.00 – 17.00 uur

 

Locatie 

De trainingen kunnen inhouse worden verzorgd of op één van de locaties van Baker Tilly Berk.

 

Kosten

€ 275 per deelnemer

 

Docenten

De training wordt verzorgd door HR-consultant Esther Koeman. Esther is werkzaam bij Baker Tilly Berk Employment Advisory.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor de training via de website van Baker Tilly Berk. 

  • Publicatiedatum:
  • Gepubliceerd door:
  • 21-08-2018
  • Simeon Geleynse